Saturday, October 19, 2013

Mai mult decât o geantă






Geanta, o lume tainică a femeii, un haos perfect organizat (în multe cazuri), un univers feminin care cuprinde multe obiecte necesare, dar și tot felul de nimicuri. Clasic, nu?
Dar oare... cum ar fi dacă în loc de toate astea, geanta ar fi un dispozitiv de făcut cafea!  Nu sunt o fană a cafelei, din diverse motive, dar aroma ei este demențială, recunosc că îmi trezește simțurile, deși nu pot s-o beau. Mi se pare plin de farmec acest tabiet zilnic al majorității persoanleor pe care le cunosc. Este un ritual care are sfințenia lui și este mereu însoțit de zâmbete largi și o doză de leneveală, înainte ca băutoarea să se încarce cu energie, fizic și spiritual.
Și pentru că îmi plac mai degrabă ceaiurile, ce bine ar fi să am dispozitivul de făcut ceai, la purtător. Să apăs un buton și gata ceaiul fierbinte de fructe de pădure. Ar merge la fix cu niște cornulețe făcute în casă, într-o zi plângăcioasă de octombrie...
Geanta ar putea să capteze sentimentele pe care le avem într-un anumit moment și să-și schimbe culoarea în funcție de acestea, transmițând celor din jur un mesaj, mai  mult sau mai puțin plăcut. Să știe lume cu cine are de-a face și cum să trateze o persoana euforică sau cu nervii la pământ.
Sr putea foarte bine să fie o ținută “la pachet”, pe care să o despachetăm la destinație și să o purtăm doar acolo.
Într-o notă mai idealistă, geanta ar fi bună de păstrat amintiri. Mi le-aș purta cu drag pe absolut toate, să le scot pe rând, să le pun în compartimente separate. Amintirile triste le-aș îndesa bine într-un compartiment ascuns, cu eticheta: “Atenție! Umblați cu grijă! Pot cauza dureri de suflet și depresii”.
Amintirile frumoase le-aș ține la îndemână, iar când aș fi indispusă, aș mai scoate câte una din copilărie sau din orice altă perioadă, cu condiția să fie ceva fain și demn de revăzut, de retrăit.

Revenind la realitate, cu drag pentru cine dorește un pont, Magazinele Reeija sunt o sursă reală de inspirație pentru noi, femeile, pentru că ne dorim calitate și diversitate în materie de genți de damă. Reija pune accentul pe nevoile noastre, pe utilitate, dar și pe partea artistică, oferind o gamă de poșete pe gustul fiecăreia. Încercați și o să vă convingeți!


Articol scris pentru SuperBlog 2013

No comments:

Post a Comment

Un 2024 cât mai bun!

Pexels: Jill Wellington Sunt aproape 3 ani de când nu am mai scris aici și mai pe nicăieri. Prioritățile au fost altele, viața s-a scurs ori...